Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، لولوة خاطر، معاون وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با فارن پالسی که امروز، چهارشنبه منتشر شد، گفت: طالبان درک می‌کند که نیاز دارد از سوی جهان به رسمیت شناخته شود. از این رو می‌خواهد دیده شود کما اینکه آنها عملا تغییر کرده‌اند.

خاطر اشاره کرد، عکس گرفتن گروه طالبان با برخی پزشکان زن، همراه با پرچم افغانستان، حفظ کارمندان رده دوم، عدم اخراج هیچ‌یک از کارمندان کاخ ریاست‌جمهوری همه اموری هستند که بر این فرضیه تاکید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام وزارت خارجه قطر توضیح داد: دوحه به طالبان اطلاع داده در حال حاضر هیچ دلیلی برای شتاب جهت به رسمیت شناخته شدن نیست؛ اما در عین حال نیاز به تعامل با آن نیز وجود دارد.

این مسؤول قطری گفت، عکس مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در کنار ملاعبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در حین امضای توافقنامه دوحه به منزله موافقت واشنگتن با اقدامات طالبان یا رویکرد حکومتداری آنها و ارزش‌هایشان نبود؛ اما آن این معنی را داشت که آنها به شکل پرگماتیکی برای تحقق اهداف مهم تلاش می‌کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر نیاز مهمی به تعامل با طالبان نه لزوما با به رسمیت شناختن آنها وجود دارد و این ممکن است زیرا افغانستان به کمک‌های انسانی نیاز دارد.

او اشاره کرد: طالبان آماده تسهیل ورود کمک‌ها بدون مداخله در توزیع آنهاست و عملا این‌گونه با کمک‌های آژانس‌های سازمان ملل تعامل کرده است.

خاطر تاکید کرد: باید طرح نقشه راه ویژه‌ای تعیین شود که مشخص کند درخواست جهان از طالبان چیست؟ او اضافه کرد: همه بیانیه‌هایی صادر کردند که خواستار آموزش زنان درباره دولت فراگیر هستند؛ اما سندی بین‌المللی و قابل تکیه کردن نیست که مشخص کند طالبان باید چکار کند؟ دستور کار مربوط به آن چیست؟ اگر طالبان به این خواست‌ها پایبند باشد، چه چیزی به دست می‌آورد.

خاطر گفت: عدم وجود این دیدگاه مشخص و تعیین شده مساله را پیچیده‌تر می‌کند و امیدواریم طالبان به تعهداتش عمل کند.

این مقام وزارت خارجه قطر تصریح کرد: به نظر آنها از تجربه گذشته درس گرفته‌اند. به خصوص که آنها در مذاکرات با آمریکا شرکت کردند و ما آنها را با درک‌ بیشتر و آغوشی بازتر نسبت به دیگران یافتیم.

این مسؤول تاکید کرد: به صراحت به آنها گفتیم دولتی که اعلام کردید در سطح توقعات نبود. همچنین به آنها گفتیم کشور ما اکثرا مسلمان است مثل اندونزی و مالزی با وجود آن زنان به حقوق خود در اشتغال و آموزش دست می‌یابند.

این اظهارات مقام قطر در حالی است که قطر به میانجی‌گری‌هایش درباره توافق جهانی از بابت افغانستان ادامه می‌دهد؛ افغانستانی که اوضاعش با تسلط طالبان پیچیده‌تر شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!

ایتنا - یک مطالعه جدید پیش‌بینی کرده که نسل بشر تا ۲۵۰ میلیون سال دیگر منقرض خواهد شد، اما دانشمندان می‌گویند اگر همین حالا دست از سوزاندن سوخت‌های فسیلی برنداریم، این اتفاق زودتر رخ می‌دهد.
روزنامه انگلیسی دیلی میل به نقل از محققان دانشگاه بریستول نوشت شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان می‌دهد سیاره ما با انقراض دسته‌جمعی روبرو خواهد شد که همه پستانداران از جمله انسان‌ها را نابود می‌کند.

محققان می‌گویند هر شکل حیاتی که در آن زمان (پس از ۲۵۰ میلیون سال) بر روی زمین زنده بماند، باید با دماهای بین ۱۰۴ تا ۱۵۸ درجه فارنهایت (۴۰ تا ۷۰ درجه سانتی‌گراد) کنار بیاید که این امر بعید به نظر می‌رسد.

اما محاسبات آنها گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن سوخت‌های فسیلی و سایر منابع انسان‌ساخت را در نظر نمی‌گیرد، بنابراین زمان نابودی بشر احتمالا نزدیک‌تر است.

این اولین انقراض دسته‌جمعی از زمان انقراض دایناسورها در حدود ۶۶ میلیون سال پیش خواهد بود.

دکتر الکساندر فارنسورث، محقق ارشد در دانشکده علوم جغرافیایی دانشگاه بریستول، این مطالعه جدید را رهبری کرده است.

فارنسورث گفت: پیش‌بینی‌ها برای آینده دور بسیار تیره و تار به نظر می‌رسد. سطوح دی‌اکسیدکربن می‌تواند دو برابر سطوح فعلی باشد. انسان‌ها به همراه گونه‌های دیگر به دلیل ناتوانی در دفع این گرما از طریق عرق کردن و خنک کردن بدنشان، خواهند مرد.

طبق گفته محققان، در عرض ۲۵۰ میلیون سال، تمام قاره‌های زمین برای تشکیل یک قاره غول‌پیکر حرکت خواهند کرد.

همزمان، اقیانوس آرام بیشتر سطح زمین را پوشش خواهد داد.

محققان می‌گویند فرآیندهای زمین‌ساختی در پوسته زمین منجر به فوران‌های آتشفشانی بیشتری خواهد شد که انتشار عظیم دی‌اکسیدکربن به جو را به دنبال خواهد داشت و به گرمایش بیشتر سیاره می‌انجامد.

پروفسور بنجامین میلز از دانشگاه لیدز، نویسنده مشترک این مطالعه، گفت: البته این بر این فرض استوار است که انسان‌ها از سوزاندن سوخت‌های فسیلی دست می‌کشند، وگرنه ما این ارقام را در زمانی خیلی نزدیک‌تر خواهیم دید.

نتایج نشان می‌دهد که تنها ۸ تا ۱۶ درصد از مناطق خشکی برای زندگی پستانداران مناسب خواهد بود، اما احتمالا همه گونه‌های این جانوران منقرض خواهند شد.

فارنسورث گفت: ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم انسان‌ها چه مدت دوام می‌آورند، اما اگر فرض کنیم که برای مدت طولانی ادامه می‌دهیم، چنین جهان آینده‌ای برای ما ناخوشایند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • سرگیجه بزرگ!
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!